Japánban beszart a technika...

 2008.04.17. 17:05
Ez kb. olyan, mint amikor Jamaicában elfogy a fű, csak azzal a különbséggel, hogy a fenti abszurd esemény valóban bekövetkezett. Egyszer van ilyen az életben, de akkor pont a Magyar Királyi Jégkorongválogatottat segíti a Jóisten vakszerencse és a tóth szlovák (!) vonalbíró, és pont a házigazda Nippon ellen, és pont így verjük meg őket. Az események kedvezően alakulnak, tehát a mi kezünkben lesz az A-csoportba való feljutás lehetősége szombaton az ukránok ellen. Még szerencse, hogy nem futballistáink ragadnak ütőt (nem úgy, mint amikor még valóban Magyar Királyságról beszélhettünk), így még esélyünk is lesz, de ne kiabálunk el semmit!

Egy korábbi (archív, ha úgy tetszik) felvétel, Dánia-Japán. Öngól és gólöröm. Seppuku, kamikaze, stb.,  tehát az ösztön, vagy a hagyományok, ezt döntsék el ők...

Címkék: japán pakk

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr70430221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása