A torna eddigi legizgalmasabb meccsén a tavalyi VB-ezüstérmes fordított, és döntő frame-ben le tudta győzni Mark Williams-t. A rakéta kiesésével mi rá tippelünk, és ez sokat jelenthet, hiszen kiválóan megtippeltük az O'Sullivan-Hendry döntőt is... Carter-Williams 9-8.

A rettentő gyengén és kedvetlenül játszó Ronnie O'Sullivant legyőző Joe Perry ezúttal nem tudott túljárni a hongkongi Marco Fu eszén, szintén nem lehetett rossz meccs, de a főmérkőzést nem közelítette meg. Perry-Fu 7-9.

Carter és Fu egymással találkoznak az egyik elődöntőben, a másikban pedig az első körös Hendry-Lee párbaj után újabb skót-angol csata következik, hiszen csütörtökön Murphy-Lee és Higgins-Maguire negyeddöntők szerepelnek a programban.

Címkék: snooker ali carter uk champs

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr98829068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.20. 18:57:09

Ha már így alakult, akkor legyen Maguire a döntőben, és nyerje is meg. Ám ha Murphy lesz a döntős, akkor hajrá, Fu!
süti beállítások módosítása