Formula una - Great Britain

 2008.07.06. 16:24

MASSA [13] váháháhááá, LOL:DDD, nem emlékszem, mikor láthattunk utoljára ilyen szánalmas teljesítményt F1-pályán, huhh. A kis kokszos viszont mutatós teljesítménnyel rukkolt elő (HAMILTON [1] - talán ez volt az évtized vezetése?), de neki még nagyon sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy pozitív tárgyilagos szemszögből írhassunk róla.

Rubens BARRICHELLO [3] viszont megdolgozott érte, a hulladék Hondával ilyen kemény viszonyok között bejönni dobogósnak nem semmi. Arra sem emlékszem, hogy mikor láttunk utoljára ennyi esőt egy verseny folyamán, tényleg embertelen körülmények uralkodtak, és csak alig néhányan tudtak pördülés nélkül végigmenni (viszont Massa helyettük is megtette, több időt töltött a füvön, mint a pályan, de amikor aszfalt volt alatta, általában akkor is menetiránnyal szemben állt). RÄIKKÖNENT [4] és ALONSÓT [5] taktika fedőnévvel megint csak igen kemény mélytorkozásnak tették ki csapatfőnökeik, viszont olyan arcok lopakodtak be pontszerző helyen, mint TRULLI [6] és NAKADZSIMA [7]. HEIDFELD [2] megint odaért a dobogóra, érik már a futamgyőzelem, talán Hockenheimben.

A tabella továbbra is érdektelen a számunkra, lévén hármas holtverseny az élen - és ezeknek a menőknek is Massa az egyike, ő pedig ma bebizonyította, hogy nem kell tartanunk tőle. Nem tud egy szezonon keresztül világbajnokhoz méltóan teljesíteni (még?), és amit ma művelt, olyat sem láttunk még komoly versenyzőtől ezen a szinten.

Címkék: britannia formula una

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr91555828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása