The Holy Goalie

 2008.12.12. 09:00

Boruc leépül? A Celtic lengyel kapusánál ez több, mint formahanyatlás, aki formán kívül van, az nem hárít ziccert, aláfut a labdának, rosszul helyezkedik, de nem csinál ekkora ostobaságokat, indokolatlan kijövetelek, félpályáról benyelt gólok stb., és ebben valószínűleg szerepe van annak, hogy nyáron elvált feleségétől, miután megszületett kisfiuk, Aleks - vagyis a lehető legjobbkor.

Persze ez a Rankin-féle csavart bomba a legrosszabbkor jött, amikor nincs formában, terítéken van baráti körben megejtett iszogatása, és azt nyilatkozza, hogy nincsenek barátai a Celtic-játékosok között, viszont a 442 a világ három legjobb kapusa közé jelöli. Érdekes a konyakos-szivaros történet is, hiszen Strachan nagyon szigorúan veszi játékosai étrendjét, és tiltja számukra az alkohol fogyasztását is, de a nyilvánosság előtt megvédte kapusát (hiszen ez a dolga), mondván, hogy a szabadidejében azt csinál, amit akar. Persze, ha túlzásba viszi a konyakozást, akkor az a reflex, ütemérzék, éleslátás és egyéb kapusoknál nem elhanyagolható képességek rovására megy.

Nem tudjuk, mit csinál Boruc edzések után, és nem vagyunk benne a Glasgow-i éjszakai életben sem, de az az érzésünk, hogy ő igen, méghozzá vastagon...

Címkék: labda boruc keltik

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr95817154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása