Mivel Fall Out Boy George Michael Jackson tábornok baszik posztolni nagyon elfoglalt ember, továbbra is nekem kell tartanom a frontot, sőt ha így folytatja, akkor nemsokára az ő tapasztalatait is nekem kell közölnöm...


SZ. L. B. GYROS

A Falk Miksa utca és a Szent István körút sarkáról indulj a Nyugati felé. Pár lépés, és máris ott találod magad a savazó gyroszosnál.
Ha nem kifejezetten a kalandot keresed, eszedbe sem jutna bemenni, hiszen kívülről nem valami bizalomgerjesztő a létesítmény. Belülről sem, sőt a török fazon még be is szól, de legalább széles vigyor kíséretében. Biztosra veheted, hogy leolt, amennyiben

1) nem kérsz hagymát

2) nem kérsz szószt

3) ugyanúgy kéred, mint a haverod

Félelmetes fantáziajáték, a döntés a te kezedben van!

Amúgy a csirkegyros itt is finom, sőt különleges, valami édeskés árnyalata van a húsnak, egészen szokatlan a magunkfajta sóevő bennszülötteknek.

A konfliktus-lehetőség, és a verbális ingerek intenzitása miatt ezt az egységet melegen ajánljuk az IKREK jegyűeknek. Ezen kívül a sós-édes ízek keveredésébe belemagyarázható biszexuális jelleg is emellett szól, hiszen szegény IKREK szülöttek ezt rendszeresen megkapják a többi gyökértől a más csillagzat alatt világra jött embertársaiktól.

Címkék: gasztrológia pronounced [ˈdʒaɪroʊs]

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr53291161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása