A torna harmadik napján már meg is van a labdarúgó Európabajnokság leggyengébb résztvevője, de ez nem játékos, vagy csapat, sem pedig játékvezető, hanem a főköcsög: Egri Viktor.
A holland-olasz meccset (amellett, hogy utálom a digókat), igyekeztem objektív szemmel nézni, de sajnos lehetetlen volt. Ennyire részrehajló kommentárt én még életemben nem hallottam, a magyar válogatott mérkőzéseit tárgyilagosabban képesek közvetíteni a kollégák. Egyébként most szólunk, hogy nem szurkol az egész ország a színészkedő, bekkelő digóknak (Hál' Istennek!), tehát nem szeretnénk, ha Egri Viktor még egyszer olasz mérkőzést közvetítene, sőt, futballpálya közelébe sem engednénk még egyszer legszívesebben. Mellesleg símogatta a lelkünket, ahogy sírt a szája, ennek a kis ribancnak.

Címkék: homoerotika euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr7512128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolgét 2008.06.25. 14:39:07

Ez a pali oly mértékben irritáló, hogy az már kegyeletsértő ! Vajon melyik főköcsög - nagykabát - engedi ezt a szánalmas gyökért adásba ?!

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.07.08. 15:54:23

Mérei Andi meg a legjobb arc:)

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.07.08. 17:42:17

Én személy szerint az egész magyar sportújságíró-társadalommal nem vagyok kibékülve - persze kivételt képez ez alól az NST szerkesztősége:)
süti beállítások módosítása