Magyarország az A-csoportban!

 2008.04.19. 15:52



A magyar jégkorong-válogatott 70 év elteltével újra az elitben szerepelhet. Tehát egy ligában játszunk jövőre Kanadával, az Egyesült Államokkal, Svédországgal, Finnországgal, a Szovj Oroszországgal, Csehországgal, Szlovákiával és a többiekkel. Na erre varrjanak gombot a románok, a lengyelek, a hollandok, vagy akárki! Főleg az ukránok, akiket 4-2-re vertünk a mindent eldöntő mérkőzésen a Vas testvérek, Palkovics és Peterdi góljaival. ("The Hungarians went into the deciding game hot as their chili pepper" - iihf.com)
Magyarország tehát megnyerte a Japánban rendezett Divízió I-es jégkorong világbajnokságot. "A huge relief for Hungary and the hockey world will see a new team in Switzerland 2009" - szintén a nemzetközi jégkorong szövetség hivatalos honlapjáról.

Köszönjük fiúk és gratulálunk! Sok sikert és jó étvágyat Svédország reggelire történő elfogyasztásához!

Címkék: a csoport pakk

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr31432817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása