Formula una - Bahrain

 2008.04.06. 20:41
Majdnem elaludtam a BAHRAINI/BAHREINI NAGYDÍJon:

- de úgy látszott, hogy HAMILTONnak [13] már akkora az arca, hogy az nem csak a rajtnál zavarta, hanem ALONSÓt [10] sem vette észre, pedig a spanyol eléggé jól láthatóan előtte hajtott a versenypályán és a drogbáró-növendéknek így sikerült rámásznia, de ő szívta meg. Ez felkeltette az érdeklődésemet, így végignézhettem, ahogyan a kis kopasz Lewis látványosan beint minden egyes megelőzött versenytársának, és így célba ér a jól megérdemelt tizenharmadik helyen.

- RÄIKKÖNEN [2] annyira jó formában van, hogy amellett, hogy vezeti az egyéni világbajnokságot, még egy félmosolyt is megengedhetett magának a dobogón.

- COULTHARD [18] az évszázados skót-angol barátság jegyében tette tönkre BUTTON [-] gépét.

- KUBICA [3] dobogóra álhatott pole pozícióját (!) követően, Nick HEIDFELD [4] második (!!) a pilóták rangsorában, a BMW Sauber pedig első (!!!) a konstruktőrök versenyében.

- természetesen az összes finn pontszerző helyen jött be (KOVALAINEN ötödik, ROSBERG nyolcadik lett).

- BARRICHELLO [11] egyelőre megúszta bünti nélkül, de hosszú még a nap...

- a szamurájokra figyelni kell, nehogy balesetet okozzanak, vagy végleg felidegesítsék valamelyik idegbeteg temperamentumosabb latin söfőrt az idény későbbi versenyein.

- ja, és MASSA nyert, az idény első kettős FERRARI-sikere.

Címkék: bahrein formula una

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr65414127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása