Kerületváltását követő három napos aklimatizálódása után, Lemmy a teknős újra felpörgette magát: ugrani ugyan már nem ugrik annyit, mint korábban, de a vele azonos nagyságú uborkaszeleteket karatemozdulatok kíséretében fogyasztja el, szóval van remény, hogy heteken belül elbánjon bármely reneszánsz festőről elnevezett kollegájával, sőt magával Szecska mesterrel is.

Sanszos emellett az is, hogy rock’ n roll sztár legyen, mivel olyan magabiztossággal, és sebességgel járja garzonunk szőnyegét és parkettáját, ahogy az egy turnézó zenészhez illik. Vizét kizárólag féldecis rövides pohárból kapja, ételét pedig mindig be kell szórni fehér porral. Szóval teknőctartáshoz nyugodtan olvashatjuk emellett akár ezt is.

Ez a project pedig mintha csak Lemmy (mármint a teknőc) kedvéért jött volna létre.

Címkék: lemmy a teknős

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr71396892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.03.26. 13:02:52

Coeoeszoenettel ydvoezoeliyc Synbaden von Wurstenberg vezeerloeoe capitaani elsoeoe beiegizeeseet, ami egiben a "Lemmy-rovat" ees magaanac Lemmynec az aatveeteleet is ielenti.
süti beállítások módosítása