Yucatáni iguánaleső napló 4.

 2008.03.19. 22:58


Sajnos, nem kedveznek a körülmények szegény iguánáknak. Esik az eső és hideg van, tehát le kell húzódniuk a melegebb aljnövényzetbe, a köcsög mehikóiak, pedig húsvétkor felvagdossák őket, és kizabálják belőlük a tojásokat. A Tollaskígyó nem biztos, hogy örülne ennek...
Az at Jeff's szerkesztősége tehát nyomatékosan kéri, hogy SENKI NE FOGYASSZON IGUÁNÁT, SEM IGUÁNATOJÁST, ÉS EGYÁLTALÁN NE BÁNTSA SZEGÉNY GYÍKOKAT.

A téma fontossága miatt újmagyar helyesírással (Dphm) is megismételjük a fenti közleményt, hátha így kint tartózkodó, illetve egyéb világpolgár honfitársaink (ne feledjük, itthon félmillióan liberálisan gondolkodnak!) így könnyebben megértik:

Az at Dzsephph's szercesztoeoeseege niomateecosan ceeri, hogi SENCI NE PHOGIAßON IGVAANAAT, SEM IGVAANATOIAAST, EES EGIAALTALAAN NE BAANTSA SZEGEENI GIICOCAT.

Címkék: yucatán iguánaleső napló

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr18388572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása