Történt egyszer, hogy Fall Out Boy George Michael Jackson tábornok koncertről tartott haza, és beugrott neki, hogy a Blahánál a szupermarket mellett van két gyroszos. Nyomban le is szállt a körúton közlekedő viszonylatról, és szeme elé tárult a két, szorosan egymás mellett elhelyezkedő pitálda.


DUBGYROS

Hamarosan további emlékfoszlányokat is sikerült felidéznie: az egyik gyroszos kovászos uborkát (!) tesz bele. Ezért értelemszerűen a másikba ment. Miután megkapta, és megkóstolta, rá kellett jönnie, hogy kovászos uborka van a gyroszában. Pár lenyelt csirkefalat és káromkodás után két verziót vázolt föl:

a) ugyanannál a gyroszosnál vásárolt, mint a múltkor

b) a kapitalista viszonyok közepette a versenyhelyzet egyre fokozódik, egyik cég sem maradhat le, és nem teheti meg, hogy koviubi nélkül árulja gyroszát


A Blaha Lujza téri duplagyroszost a pesti éjszakában lévő központi elhelyezkedése (éjszakai járatok metszéspontja!), a választás és az élethabzsolás (csirkés az egyikbe, borjú a másikba) lehetőségei miatt a VÍZÖNTŐ jegyű pitaevőknek ajánljuk. Ezt erősíti a koviubi-féle perverz produktum, melyet csak ezek a pionírok fogyasztanának mellüket döngetve: Én mindent kipróbálok!

Címkék: gasztrológia kovászos uborka pronounced [ˈdʒaɪroʊs]

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr17302483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása