Miközben Bécsben dúlt a DONNERWETTER, Jogi Löw rájött, hogy a győzelem gátja a gát és oda is küldte Philipp Lahmot, hogy felrobbantsa azt, így kiűzve a pogányokat Bázelből és Európából (ahogyan Savoyai Jenő tette azt Temesvárott). Kár, hogy az ötből a második két gólt nem láthatta Európa nagy része, még szerencse, hogy a leleményes ZDF átkapcsolt a második kimaradásnál a Schweizer Fernsehen közvetítésére, így nem maradtunk le semmiről. Az biztos, hogy Lahm és Schweinsteiger ott vannak az at Jeff's-féle Wunderteam soraiban.

Ahogyan Fernando Torres helye is egyre biztosabbnak tűnik, mivel nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy Aragonés minden meccsen lecseréli (még ha ez az oroszok ellen indokoltnak is tűnt Villa sérülése után, hiszen Torres maradt az egyetlen igazi csatár, mert nem hisszük, hogy Daniel 'Preisinger' Güiza sok vizet zavarhat a német védők között). Torres most nincs bombaformában, de az is látszik, hogy formán kívül sincs - játékintelligenciája és erőszakossága a döntőben egy pillanat leforgása alatt a torna legértékesebb játékosává teheti, már ha Aragonés bácsi a pályán hagyja. Nem hisszük, hogy éles szituációban lehozná őt a meste edzője, esetleg akkor, ha már kifárasztotta az egész német védelmet és egy szellőléptű csatár beviheti a kegyelemdöfést (ahogyan ez az oroszok ellen is történt - Olaszország ellen egy nyolc főből álló védelmet kellett volna kimerítenie, de ez társak nélkül nem igazán ment neki).

Arsavinon (norvégül Arsjavin!) elbizonytalanodtunk, már Wunderteam-beli pozícióját illetően. Kiváló játékos, de a spanyolok ellen egyetlen értékelhető megmozdulása sem volt. Vasárnapi teljesítményük alapján még kilökheti őt David Silva és Lukasz Podolski is. Két jó szerepléssel iszonyatosan nehéz bekerülni Csodacsapatunkba, ezért sem tehetjük be szegény Khalid Boulahrouzt, na meg Sergio Garcia teljesítménye miatt sem.

Iker Casillas helye biztos, és amenyiben Lehmann örülhet egy győztes büntető-párbaj végén akkor elgondolkodu akkor sem tesszük be a németet. Tehát most szólunk, hogy számunkra legkésőbb a vasárnapi meccs 120 122. percében véget ér az Európa bajnokság, szóval David Odonkor akkor sem kerül be, ha az ő tizijével nyernek a németek, illetve Marcos Sennát sem vesszük ki, ha esetleg az ő hibájával veszítenek a spanyolok.

Címkék: euro 2008 wunderteam

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr88541809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása