Digómentes hetet kívánok minden kedves látogatónak! Úgy néz ki, viszonylag kevés zselével ússzuk meg a labdarúgó Európa bajnokság utolsó hetét, amelynek elődöntőjéig két európai és két ázsiai résztvevő jutott el. Vegyük még hozzá, hogy az oroszok kivételével minden csapatban van olyan játékos, akinek az ereiben brazil vér is csörgedez, és máris látjuk, hogy valójában Világbajnokságot nézünk. Lássuk, mit kaphatunk a döntőben:

 

NÉMETORSZÁG-OROSZORSZÁG: A lehető legpikánsabb összecsapás (hagyma és csípős nélkül is!), ebben az esetben inkább Varsóban rendezném meg a döntőt, esetleg Volgográdott. Nagyon szeretjük TORRES-t, de egy ilyet azért szívesen megnéznénk.

 Törökország-Oroszország: Nehogymár! Két Ázsiai csapat? Ráadásul a kufárok üzleti érzéküknek köszönhetően simán leadnák a meccset pár tevéért az olajmágnásokkal megtámogatott elvtársaknak.

 TÖRÖKORSZÁG-SPANYOLORSZÁG: Reconquista. Ennek az összecsapásnak van a legkisebb realitása, viszont ezen születne a legtöbb gól.

 NÉMETORSZÁG-SPANYOLORSZÁG: Mindenkinek ez tűnik a legkézenfekvőbbnek, mégis groteszk lenne, ha a két legesélyesebb jutna a döntőbe. Nem egy klasszikus párosítás (eddig) a spanyolok hagyományos lúzerségének köszönhetően.

Címkék: labda euro 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr29534410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.06.26. 13:51:29

Spanyolország a jó, Oroszország a rossz, Németország a csúf, a törökök meg a szőnyegárusok? :-)

A rémálom-döntő megúszva, innentől már nagyon nagy baj nem történhetik.

iViva Espana!

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.06.26. 22:54:08

Eltaláltad, és szerencsére bejött a papírforma is:)))
süti beállítások módosítása