Most már halálosan mágneses, hogy szeptemberben megjelenik az új Metallica album, melynek címe DEATH MAGNETIC lesz (amely - számunkra - egyértelműen A kristálykoponya királyságára utal).



Állítólag ez lesz a hiányzó láncszem a Justice és a Fekete között, bár azért reméljük, hogy ez csak belemagyarázás. Iagaz, ha szó szerint vesszük, akkor azt fogja bemutatni nekünk, hogyan vezet az út a zenekar legjobb lemezétől a legszarabbig második legszarabbig (a Metallica azért legalább eggyel színvonalasabb a St. Angernél, amit mi egyébként nagyon szerettünk új korában, mert akkor még koszosak, zsírosak, mocskosak Tom Sawyerek voltunk). Az eredmény minden bizonnyal egy teljesen átlagos alkotás lesz.
A ranglistánk ranglistám ez esetben így alakulna:

#1 ...AND JUSTICE FOR ALL
#2 MASTER OF PUPPETS
#3 LOAD
#4 KILL 'EM ALL
#5 RE-LOAD
#6 RIDE THE LIGHTNING
#7 DEATH MAGNETIC?
#8 METALLICA
#9 ST. ANGER

(Megjegyezzük: a meg nem értett Load és Re-Load lemezek Huckleberry Finnségünknek köszönhetően foglalnak el ilyen előkelő pozíciót.)

Címkék: metallica cultura popularis death magnetic

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr28521360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása