Formula una - Espana

 2008.05.02. 18:22
Kimi RÄIKKÖNEN [1] faterja megneszelhette, hogy rengeteg kóla és vodka fogy a paddockban versenyhétvégéken, így ő is feltűnt Katalóniában, sőt a leintést követően már MASSA [2] feleségét nyalogatta... hát barlangba' laksz, faszkalap?

Tehát ez volt a szezon második kettős Ferrari-sikere (zsinórban!), de a legfontosabb, hogy Heiki KOVALAINEN [-] minden komolyabb gond nélkül megúszta a 300 km/h-s falbacsapódást - persze lehetne most fokozni a drámát, ha vérszagra gyűlő újságíró-keselyűk lennénk, de nem vagyunk azok, örülünk, hogy legközelebb is teljes létszámmal sorakoznak majd fel a finnek. Azok a finnek, akik közül most csak Kimi ért célba, pedig eddig az összes versenyt befejezték mindhárman.

Most ejtsünk pár szót (de tényleg csak párat) a német különítményről, köztük a közönségkedven lúzer SUTIL [-] - VETTEL [-] - GLOCK [11] trióról. A számok és a vonalkák magukért beszélnek...

A japánokat meg tényleg ki kéne tiltani innen, mert amit NAKAJIMA [7] és SATO [13] művel, az egyszerűen balesetveszélyes. Igazából pont olyanok, mintha két nő is lenne a mezőnyben.
EZÉRT MOST ELNÉZÉST KÉREK A NŐI OLVASÓKTÓL ÉS VERSENYZŐKTŐL, KIZÁRÓLAG A FOLYAMATOS ORGAZMUS MIATTI IRIGYSÉG BESZÉL BELŐLEM.


A brazilok ezen a futamon a finnekhez hasonlóan szerepeltek, de összességében ez nem mondható el a szezonról: Nelsinhito PIQUITO [-] és Rubens BARRICHELLO [-] ketten együtt három futamot tudtak teljesíteni, Massa is csak kettőt, de ő ezeken legalább összeszambázott 18 pontot. Räikkönen, Kovalainen és ROSBERG [-] viszont 50 ponttal toldotta meg a nemzeti összterméket (az minket nem nagyon érdekel, hogy Nico Rosberg német zászló alatt versenyez, mivel a faterja, Keke Rosberg a finn világbajnokok számát gyarapítja, sőt ő az első időrendben).

Digóék Talján barátaink egy pontot tudtak összehozni, TRULLI [8] révén, viszont FISICHELLA tizedik lett egy... miez? Force India? (Ezmiazisten?) Volánja mögött. Hurrá! (?)

A kis mutogatós geci Lewis HAMILTON [3] ismét dobogóra állhatott, összetettben egy ponttal vezet KUBICA [4] előtt. A legnépesebb "náció", a britek teljesítményét most nem elemezzük ki, noha ez nem mutat túl ennek a bejegyzésnek a keretein, de most nincs hozzá kedvünk.

A Renault-s kérdést már túltárgyaltuk az előzőekben, a verseny, a tankolások mind minket igazoltak, kár hogy a motorok még nem elég megbízhatóak.

Amúgy meg hova tűnt Palik László?

Címkék: spanyolország formula una

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr30451319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása