We did it!

 2008.02.24. 17:18
Szombatról vasárnapra virradó éjjel valószínűleg sikerült beverni az utolsó szöget is a Kulti koporsójába (köszönjük Synbaden von Wurstenbergnek, na nem a beverést, hanem a frappáns megfogalmazást). És mivel rendőrállamban élünk a BRFK igen felkészült, ezt nem volt nehéz végrehajtani.

A Kinizsi utca csendjét rendbontás zaja verte fel, mégpedig az ingerültebb zenekedvelők részéről. És mivel ez kedvenc gíroszozónk, a Syriana előtt történt, aggódva követtük az eseményeket, és nyugtáztuk, hogy néhány felbukkanó rendőrautóból úgy libbennek ki az egyenruhás 3B-sek, mint egy new yorki rendőrsorozatban. Eztán magunk mögött hagytuk a műveleti területet, engedtük hogy maguktól csordogáljanak az események, és sörösdobozokat rugdostunk a tér másik oldalán, ahová már egyetlen pandúr sem jutott...

Címkék: kulti syriana

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr31352664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása