Előzetes: Penis rock

 2008.02.12. 16:50
Még mielőtt megint szabadkoznom kéne, tájékoztatnám minden kedves olvasónkat, hogy hamarosan következő Penis rock című bejegyzésünk nem az éppen tárgyalt témánkat viszi előbbre.

Fel szeretnénk hívni mindenki figyelmét az egyre növekvő internetes irodalom, a wikipédia és a hasonló fórumok alapján való tájékozódás veszélyeire. Ez szélsőséges esetekben akár olyan jelenségeket eredményezhet, mint az utóbbi időben egyre többeknek hányógörcsöt okozó emósok felbukkanása - ugye nem gondoltuk volna, hogy pár rosszul megfogalmazott szócikk, téves helyre mutató link és hibás képaláírás ilyen világméretű hülyeséghullámot eredményezhet, vagy igen?

Úgy véljük tehát, hogy egy fiktív szócikkel megfelelően tudjuk érzékeltetni azokat a veszélyeket, melyeket az elektronikus művelődés hordoz magában, ezért közöljük hamarosan blogunk első angol nyelvű bejegyzését, mely ennek megfelelően kivételesen nem magyarul lesz, de remélhetőleg angolul kevésbé értő olvasóink is ráéreznek majd az általa közvetítendő üzenetre.

Címkék: penis rock elektronikus művelődés

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr79336509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása