Jelenleg NINCS TÖBBÉ JEFF BÜFÉJE

Fájdalommal közöljük, hogy a blogunknak nevet adó Széna téri Jeff Büféjét elnyelte a föld. Egyik napról a másikra eltűnt a bódé, nem tudjuk, hogy vajon egy ÁNTSZ-ellenőrzés, csőd, vagy a bérleti szerződés lejárta okozta-e ezt a veszteséget, de kérjük, hogy aki látja máshol felbukkanni ezt a szívünknek oly kedves vendéglátóipari egységet, az jelezze nekünk, köszönjük!

Címkék: gasztrológia jeff büféje pronounced [ˈdʒaɪroʊs]

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr60298359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jeff 2008.01.21. 01:38:10

Sziasztok!
Nem nyelt minket el a föld, az ellenőrző szervek sem okoztak kellemetlenséget, sőt, nem is festettük átlátszóra a bódét. Pillanatnyi szünetelésünk oka, új bódét fogunk telepíteni pár hónapon belül (szebbet, nagyobbat). Szeretettel várunk továbbra is Benneteket bővülő kínálatunkkal. Egyszercsak kinövünk a földből, mint a gomba. Figyeljétek a terepet! Jeff

poisson rogue (törölt) · http://atjeffs.blog.hu 2008.01.21. 13:53:04

Köszönjük a tájékoztatást, örülünk, figyelünk, ott leszünk!
süti beállítások módosítása