Formula una - Monaco

 2008.05.25. 17:29
A versenyről előljáróban csak annyit, hogy olyan gyökerek szereztek pontot, mint BARRICHELLO [6], vagy NAKADZSIMA [7].
Kimi [9] a mi emberünk, nem lehetett meg Gyuszikáméknak az az öröme, hogy az a tejfelesszájú SUTIL [-] bejöjjön negyediknek. Helyette ott van az a kutyaütő VETTEL [5] a pontszerzők között...
Azt eddig is tudtuk, hogy Monte Carlo településszerkezete nem igazán alkalmas autóversenyzésre, de ezt a bohóckodást aztán már tényleg nem lehet annak nevezni. Még szerencse, hogy tizennégyen végignyomták, nem úgy, mint 1996-ban, amikor PANIS nyert és csak heten értek be. Amúgy az embertelen körülmények között hol a Stewardok, hol pedig a csapat szopatta meg még jobban a pilótákat. Az egy dolog, hogy Fernando ALONSÓval [10] kísérletezni kezdtek, mert annyira szarul állt, hogy semmi esélye sem volt, de hogy Nelsinhito PIQUITOra [-] ráerőszakolják a száraz pályára való gumikat, hogy gyerek, menjél ezzel a vízben, ez majd jó lesz neked, miközben szerencsétlen még tűző napsütésnél forró aszfalton se nagyon tud haladni velük...
Még HAMILTON [1], aki simán megnyerte, ő is odaverte az autóját az első körökben (ezzel defektet és rátankolási esélyt kieszközölve magának, aminek köszönhetően végül fölényesen győzni tudott). KUBICA [2] meg újra dobogós lett, hol van ilyenkor Dávid 'Macilaci' Sándor?
Szoros lett a pontverseny, Luis 'Jelbeszéd' HAMILTON az élre állt, Felipe 'Fogkrémreklám' MASSA [3] pedig feljött közvetlenül Kimi mögé. Olyan a helyzet, mint tavaly félidőhöz közeledve, HAMILTON, MASSA és RÄIKKÖNEN is 2-2 győzelemmel állnak, csak ALONSO pottyant ki az elitből.
(A másik ligában a McLaren megelőzte a BMW-t, de idén is a Ferrari fog nyerni, még akkor is, ha nem lesz csapatsorrend.)

Címkék: monaco formula una

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr95486860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása