Hileri idegesítő

 2008.05.21. 14:23
Éjjel pont megnéztük, hogy mi újság Kentuckyben, és nem mulasztottuk el Hitleri Clinton "győzelmi" beszédét sem. Hát az egyértelmű, hogy nem a Kantot, Kirkegaard-t és Eliadét (de még Churchillt és John Lukacsot se!) eredetiben olvasó gyári munkásokat célozza meg (amúgy is felmérték, hogy a PhD-zettek Obamát támogatják), de ezen felül még idegesítő is, ahogy az öregasszony kivillantja természetellenesen fehér protkóját és előadja a jól bemagolt fájdingforjút és nevörgividaponjút.
Amúgy McCain se valami szimpatikus, ő majd jól kivonja a seregeket Iraq-ból és lerohajna velük Cubát. Amúgy most rá tennénk, az "igazi amerikaiak" (értsd: New England-i protestáns gyökerekkel, holland vagy brit felmenőkkel rendelkező konzervatív-liberálisok) félnek a melegektől, színesektől, a drogosoktól és most már a kubaiaktól is. Egy meleg afrikai-amerikai-bennszülött félvér (tehát zambo) drogdíler kéne ide, aki megnyitja a szabad utat a kubai szivar és a jamaikai fű előtt, a katonai vezetőket pedig ezek szállítására állítaná át, és máris nem lennének itt világméretű katonai problémák. Mivel ilyen jelöltünk sajnos idén még nincs, jobb híján hajrá Obama, Bush meg menjen már gyapotot szedni.

UPDATE
Nem mintha bármi bajunk lenne a konzervatív, konzervatív-liberális, liberális-konzervatív, keresztény-konzervatív, keresztényszocialista és más, ezekhez hasonló értékrendekkel, de az amerikai neokonzervatív katonai és hírszerző felsővezetés (tudjátok, azok, akik a filmekben a gyererekeitek biztonságára hivatkozva vallatnak és börtönöznek be olyanokat, akik egyszer már tartózkodtak egy földrészen terroristákkal) által gyakran igen jelentősen befolyásolt republikánus külpolitika mostanában kihozza az emberből a méklávnátvór, szekszdragzráknról-t.

Címkék: estados unidos eleksjon

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr43480514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása