Formula una - Türkiye

 2008.05.11. 23:29
Hello. NAKADZSIMA Kazuki szerencsére már az első körben kiszállt, így a verseny viszonylagos biztonságban zajlott le. MASSA [1] Törökországhoz fűződő viszonyát már nyilván mindenki hallotta, olvasta, mi csak annyit jegyeznénk meg halkan, hogy szembetűnő a konstantinápolyi és az interlagosi versenypályák közötti hasonlóság. Ez a Felipe gyerek amúgy annyira ártalmatlan (jó értelemben), hogy sose lesz világbajnok. De gratulálunk.
Ami még mindenképpen pozitív, az az, hogy KUBICA [4] szerencsére épségben célba ért, pedig azt álmodtam, hogy nagyon súlyos balesetet szenved. Na meg az, hogy HAMILTON [2] a vezetésre koncentrált az integetés és a mutogatás helyett.
KOVALAINEN [12] az elején kicseszett Kimivel [3], úgyhogy megérdemelte. A Force Indiának még nincs pontja, pedig az a szerencsétlen állati jó SUTIL [16] végigment. PIQUET [15] meg ment volna inkább focistának...

Címkék: törökország formula una

A bejegyzés trackback címe:

https://atjeffs.blog.hu/api/trackback/id/tr24464382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása